Vuoden kestoteko 2024 on Wilma Ruohiston kuukautislevytesti, ja kunniamaininnan saavat isojen lasten vaippoja tarjoavat yhteisöjäsenet

VUODEN 2024 KESTOTEKO:
ILTA-SANOMAT/ WILMA RUOHISTO, KUUKAUTISLEVYTESTI

Vuonna 2024 Kodin kestot ry:n hallitus halusi huomioida toimijaa, joka on tuonut kestotuotetta näkyväksi suurelle yleisölle helposti lähestyttävällä tavalla.

Toimittaja Wilma Ruohisto on Ilta-Sanomien artikkelissaan kertonut uudesta kestotuotteesta kuukautislevystä kattavalla ja hauskalla tavalla. Jutussa jaetut käytännön kokemukset auttavat lukijaa hahmottamaan, voisiko tuote olla heille itselleen sopiva. Kestotuotteiden ollessa hankintahinnaltaan kertakäyttöisiä kalliimpia, kuluttajan on ymmärrettävästi hankalampaa ostaa täysin uusi tuote tietämättä etukäteen siitä, sopiiko se heille itselleen. Ruohisto on kirjoittanut jutun tavalla, joka auttaa lukijaa tekemään ostopäätöksen tarkemmalla tiedolla, kuin mitä pelkistä myyntiteksteistä voisi saada.

Kodin kestot ry haluaa myös kiittää siitä, miten kuukautisista suoraan puhuva artikkeli osaltaan vaikuttaa normalisoimaan kuukautisia ja laskemaan kynnystä keskustella niistä myös julkisuudessa.

VUODEN 2024 KUNNIAMAININTA: NALLE KESTOT, TIRSOKAS JA TUTTIMAAKARI ISOJEN LASTEN VAIPOISTA

Vuonna 2024 Kodin kestot ry:n hallitus halusi huomioida kestotuoteyrittäjiä, jotka huomioivat valikoimassaan myös erityisryhmät, kuten tässä vaippoja käyttävät isot lapse3t.

Nalle kestot, Tirsokas sekä Tuttimaakari valmistavat ja myyvät vaippoja myös isommille lapsille. Lapsilla joilla on esimerkiksi terveydellisiä syitä käyttää vaippaa pidempään, on huomattavasti haastavampaa löytää juuri heille sopivia tuotteita. Lapselle voi olla erityisen mukavaa saada valita itse vaipan kuosit ja värit, mikä ei ole mahdollista kertakäyttötuotteiden kohdalla valikoiman ollessa lähinnä kliinisen valkoista. Tuote on tällöin lapselle helpopi kokea muiden vaatteiden kaltaisena. Erityisesti jos vaipat valmistetaan tilauksesta hävikkiä syntyy vähemmän, ja kuluttaja saa juuri itselleen sopivan tuotteen. Perhe joka on käyttänyt kestoja vauva-aikana saa jatkaa oman arvojensa mukaisten valintojen tekemistä myös tilanteessa, jossa lapsi käyttää vaippoja taaperovuosien jälkeenkin.

Onnittelut voittajille!

Jaa blogikirjoitus:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sinua voisi kiinnostaa myös

Kestomessut 2024 – ohjelma julkaistu!

Kestomessut kokoaa viikonloppuna taas jäseniä sekä muita kestoaiheista innostuneita yhteen. Verkossa järjestettävillä messuilla tiedossa on yhteisöjäsenten esittelyä, erilaisiin kestotuotteisiin tutustumista, sekä asiantuntijapuheenvuoroja kestävämmän elämäntavan ympäriltä.

Kestoviikonloppu 24.-26.11.2023

Kodin kestot ry:n yhteisöjäset järjestävät Kestovaippakirppis ja -tuki -fb-ryhmässä Black friday -viikonloppuna Kestoviikonlopun! Hulinoilla on mahdollisuus täyttää joululahjapaketit kestävillä ja pestävillä tuotteilla sekä ekologisilla luontoa kunnioittavilla vaihtoehdoilla. 

Vuoden Kestoteko 2023: Vaatelaastari

Kodin kestot ry on jakanut vuodesta 2009 lähtien Vuoden Kestoteko -tunnustusta, jolla yhdistys on halunnut nostaa esille rohkeita tekoja kestävämmän arjen puolesta. Kodin kestot ry